2017 m. rugpjūčio 9 d., trečiadienis

Interviu su Atlanta

Sveikos, mielos skaitytojos.
Neatsimenu, kad vasarą taip lytų. Diena iš dienos nuolat krapnoja... Ir niekas negali pasakyti: Kur dingo ta nenormali vasaros kaitra? Klimato kaita? Galbūt. Bet prisipažinkim visi, kad laukiam kada Lietuvą pasieks saulutė. O kol dangus maišosi su žeme, pasidarykit svarainių arbatos, čiupkit numylėtą pledą ir paskaitykit. Esu naujokė blogerio rašyme, bet stengsiuosi jūsų nenuvilti. Gyvenime vis savęs ieškau, ir tikiu, kad galbūt tai ką darau dabar yra mano gyvenimo varikliukas. Mėgstu pažinti žmones kurie yra saviti, kitokie. Tad šiandiena nusprendžiau pakalbinti sau mielą žmogeliuką. Daugelis ją pažįsta kaip šiltą ir mielą personą, o jeigu nežinote kviečiu artimiau ją pažinti. Arbatos šiandiena pakviečiau - Atlantą. Pakalbėjom tiek ir apie asmeniškus reikalus, tiek ir visoms aktualius dalykus. Dėkoju už puikią popietę. O jums linkiu gero skaitymo. 
💕 Interviu:💕
Mely:
Daugelis tave prisimena, kaip kite1. Kodėl pasikeitei vardą? Ir ką jis tau asmeniškai reiškia?


Atlanta: Iš tiesų man tas vardas buvo nemalonus, ne vien todėl, kad gale skaičius. Tačiau anglų kalboje kite - aitvaras todėl pabuvau ir juo. Ir pats žodis primeną - katę, katė. O ir šiaip ilgą laiką atlaikius su juo prisipratina visos kaip ir aš pati. Tad kai kurioms buvo nemalonu mane matyti su nauju vardu Atlanta, bet vis vien palaikę mano pasirinkimą.Buvo abejonių į kokį vardą pasikeisti, norėjosi jog sprendimas būtų užtikrintas, nes vis gi tie 50 safyrų ganėtinai didelė suma. Todėl užsukau į mūsų chat'ą ir žinoma tokiu klausimu gavau pasiūlymų, bet bet... Aliaskutis pasiūlė vadintis vardu kuris asocijuojasi su miestu - valstija. Todėl gavau pliūpsnį vardų, tik kaip užkliuvo, taip užkliuvo Atlanta. Man jis buvo be proto gražus, jam pritarė daugelis pažįstamų. Tad nieko nelaukus ir pasikeičiau jį, o užsidegus tokiais vardais pakeičiau sužadėtinio vardą į Deveras  - (Denveris). Tad esu labai dėkinga Aliaskai jog pasidalino tokiu puikiu vardu♥.

Mely:
Įdomus sužadėtinio vardas...Iš kur kilo įdėja savo vaikinuką pavadinti Deneru?

Atlanta: Ammm... Tas viskas turėjo sutilpt į panos vardo istoriją nes irgi valstija Deveras - Denveris. Nes tiesiog norėjau permainų visur ir tiek.

Mely:
Ar ateityje žadi siekti podiumo statulėlės? Ką patartum toms kurios slapta nori stovėti ant pakilos, bet neišdrįsta? 

Atlanta: Siekt tai dar tikrai sieksiu, bet siekiu kas kiek laiko, nes kelias savaites iš eilės prasėdėt prie kompiuterio, telefono, man yra per daug. Žinoma kaip ir daugelis norėtųsi ir FTV , bet vien tik pagalvojus, darbas užtrunka mėnesį.... Didelė pagarba merginoms kurios jo siekia ^^ O tos kurios aplamai nori ką nors pasiekti reikia turėti tik noro ir ryžto. O jei matai jog per vieną, dvi dienas nesi pirma ar nepapuolus į trejetuką, nereik nuleisti rankų, nes jau kitą dieną gali būti pati pirma.

Mely:
Ką tau reiškia šis žaidimas? Kiek laiko čia praleidi?

Atlanta: Ne kiek žaidimas, bet kiek jame esantys žmogeliukai. O reiškia be protiškai daug♥. Aplamai žaidime praleidžiu apie 5 valandas, kas yra tikrai per daug, o jei dar podiumų siekiu tai iš vis.... Bet vis vien užsimiršta, jog tai - tik žaidimas ir turim laiką skirti ir savo realiems gyvenimams.

Mely:
Nepaslaptis, kad ant tavo pečių guli klubas. Ar sunku būti prezidente? Ką tau asmeniškai reiškia Gwat.?

Atlanta: Gwat. - geriausias ir šilčiausias klubas... Čia praleistas pats geriausias MA laikas.
O, kad sunku tai beabėjo yra daug nuomonių į kurias turi atsižvelgti ir t.t. Bet jei turi šauniausias nares kurias ir turi Gwat. Viskas einasi be galo paprastai O būtent dėl Gwat., jo panų nesinori palikti MA. Šis klubas bent jau man yra viskas ko reikia ir galima norėti.

Mely:
Vasarėlė eina į pabaigą... Ar atostagavai kažkur? Kokie įspūdžiai?

Atlanta: Atostogauti išvykstu šį mėnesėlį. Bet praeitą pirmadienį iki sekmadienio buvau stovykloje.
Radau daug savo bendraamžių, įspūdžių daug, pramogos, kelionės be galo smagi savaitė.

Mely: 
Kartais visai smagu būtų, kad mūsų mintis išklausytų. Jei būtum administratorė žaidime ką pakeistum?
Atlanta: Jei būčiau, stengčiausi tesėti pažadus kaip jau keletą metų laukiam vestuvių, manau viską ką norėčiau pakeisti yra Forbių klubo viename įraše jame viskas paminėta labai tiksliai ko mums labiausiai reikia.
P.S. Įrašą galite perskaityti:
http://forbes-club.blogspot.lt/2017/03/noru-sarasas-ma-atnaujinimai.html

Mely:
Tavo būsto kambariose jaučiasi jaukumas. Ar dažnai keiti savo būstą? Ar tave žavi jaukus interjeras?

Atlanta: Keisti nelabai ir bemėgstu, tačiau jau kai prisiruošiu keičiu viską ir stengiuos kuo geriau ir kaip pačiai atrodo gražiau.

Mely:
Ko palinkėtum "Writer quintet" skaitytojoms? 

Atlanta: O Jums palinkėčiau daug ištvermės, vis gi blog'as, rimtas reikalas. Turi visoms patikti ir įtikti♥ O ir darbo belenkiek...Džiugu jog turėsime dar vieną blog'ą, kuriame bus ką skaityti, nes kai kurie blog'ai tik susikūrę, meta visą darbą net nepabandę. O Jums ir palinkėčiau, jog visad darytumėt tai ką darote, būtumėte kantrios, ir žinoma kupinos idėjų įrašams♥.

💕Dėkoju už atsakymus. Smagu buvo pabendrauti ir galbūt labiau pažinti Atlantą. Įrašą padaryti užtruko gana ilgą laiką, bet kiekviena minutė buvo verta rezultatų. Saulėtų likusių vasaros dienų. Bučkis.💕

9 komentarai:

  1. Patiko. Laukių kitų interviu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Interviu buvo iš ties geras! Klausimai įdomūs ir nenuvalkioti, o ir pati Atlanta atsakinėja nuoširdžiai ir įdomiai.
    Kaip ir anonimas viršuje, taip ir aš, nekantrauju išvysti kitą interviu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Safyre, jūsų blogas irgi be galo įdomus ir vis laukiu jūsų įrašų su nekantrumu^^. Smagu, kad tau patiko;).

      Panaikinti
  3. Ehhh...:D Aš čia kaip atsilikėlė vėliau laiko komentarą rašau:D
    Man labai patiko šriftas, viso interviu išdėstymas!
    Bus smagu pamatyti naują interviu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Smagu, kad patiko šriftas:D^^. Naujas interviu po truputi ruošiamas:D. Ir žinoma ačiū už puikius atsakymus♥.

      Panaikinti
  4. O man nelabai patiko. Klausimai tokie, kiek... nuvalkioti (?). Ir tų šriftų kaita erzino. Tikėjausi kažko geresnio. Tikiuos, sekantis interviu labiau sužavės.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju, mielas anonime. Tik būtų smagu, kad nesislėptum. Pasistengsiu, kad kitą kartą būtų geriau;).

      Panaikinti
  5. Laba diena jums, čia yra greita, tik tuo atveju, jei jums labai reikalingas patikimas burtų ratukas, kuris padėtų atgaivinti jūsų subyrėjusius santykius, yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. „Egwali“ rašybos namai yra tinkamas pasirinkimas jums. Susisiekite ir paaiškinkite jam, ir aš galiu jus patikinti, kad visa kita bus visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės kerams, kol buvo tinkamai laikomasi visų numatytų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog tai puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių, todėl aš naudoju visas terpes, norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Kalbėkis su juo šiandien ir jūsų emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Pasiekite jį šiais kontaktais!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti