2017 m. rugpjūčio 7 d., pirmadienis

Rašančiųjų "Renesansas"! #2

'Tadam tadam tadam...!
Writer quintet blog'as  ir vėl išvydo dienos šviesą!
Ko gero, nesitikėjote čia išvysti nors vieno menkiausio gyvybės ženklo?
Džiaugiuosi, kad galime Jums pranešti, kad mes sugrįžome!



Po dviejų metų pertraukos mes esame pasiruošusios ir vėl imtis mūsų mylimo užsiėmimo - rašymo.
Nors mūsų blog'as gyvavo nelabai ilgai, vos 3 mėnesius, sulaukėme labai daug Jūsų dėmesio, net 15 tūkstančių peržiūrų! Jeigu panelės, kurios skaitė mūsų blog'ą prieš 2 metus dabar skaito šį įrašą,  norime Jums pasakyti didelį AČIŪ! Nuoširdžiai tikimės, kad šis skaičius toliau didės taip pat sparčiai kaip ir prieš dvejus metus. Mes iš visų jėgų stengsimės, kad taip ir nutiktų.

Per tuos dvejus metus daug kas pasikeitė, nes tai tikrai ilgas laiko tarpas. Mes jau ne tokios kokios buvome, pasikeitė mūsų požiūris į gyvenimą, pasikeitė mūsų charakterio bruožai ir mūsų mąstymas. Taip pat pasikeitė mūsų blog'as ir jo rašytojos.

Labai trumpa mūsų blog'o ir jo rašytojų istorija:
2015-ais metais balandžio trečia dieną buvo paskelbtas mūsų pirmasis įrašas, tuo metų šiame blog'e rašė .Melany., Rochella, Gerdita, Clare ir Madi. Birželio 9 dieną po .Melany. pasitraukimo iš blog'o prie mūsų prisijungė ....Lilianna.
Dabar 2017-ų metų rugpjūčio 7 diena, šis blog'as sugrįžta su truputį pasikeitusiu penketuku, turime naujas tris rašytojas! Mums garbė pristatyti jas: MelyLorencija Hausand ir Clarke! Taip pat Jums rašys senosios rašytojos ...Lilianna. ir MaDiSOnn...

Mes sugrįžtame su naujomis įdėjomis ir mintimis - pažadame - jums patiks!

Ankščiau mūsų blog'e kiekviena rašytoja turėjo savo temas apie kurias rašė, taip bus ir dabar, bet galite sulaukti įrašų ir ne pagal mūsų rašomas temas. Bet mums teko atsisakyti puslapių idėjos, nes sulaukėme labai daug skundų dėl nepatogumo, vis atidarant kiekvieną puslapį ir ieškant naujų įrašų. Taigi dabar Jums neteks su tuo susidurti, ir visus naujus įrašus galėsite matyti pagrindiniame
puslapyje.

O dabar greitai peržvelkime temas. Nepasakosiu apie jas išsamiau, nes manau, kad kiekviena šio blog'o rašytoja geriau Jums papasakos apie ką rašys, tad laukite naujų mūsų įrašų, kuriuose sužinosite daugiau apie pačias temas ir kurios jus tikrai sudomins.
Dabar greitai perbėgsime per temų sąrašą:
1. Interviu su Mely - Mely
2. Month challenge - Mely ir Lorencija Hausand
3. Tikriems smaližiams - Mely
4. Madi library; Madi cinema; Music Box - MaDiSOnn...
5. Tip corner - MaDiSOnn...
6. MA liaudies apžvalga - ...Lilianna.
7. MA patarimai - ...Lilianna.
8. Men n' Style - Clarke
9. Charm VS Beauty - Lorencija Hausand
10. Skudurų vajus - Clarke
Taip pat galėsite pamatyti nuostabius naujus rašytojų parašus ir viršelius skirtus kiekvienai temai, už juos ir dizainą didelis AČIŪ Lorencijai!
Laukite naujų įrašų - jau netrukus mes vėl pasimatysime!




3 komentarai:

  1. Kaip smagu, kad grįžot. Lauksiu nesulauksiu naujų įrašų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Laba diena jums, čia yra greita, tik tuo atveju, jei jums labai reikalingas patikimas burtų ratukas, kuris padėtų atgaivinti jūsų subyrėjusius santykius, yra tikrai universalus, atjaučiantis ir patikimas, kai kalbama apie burtus. „Egwali“ rašybos namai yra tinkamas pasirinkimas jums. Susisiekite ir paaiškinkite jam, ir aš galiu jus patikinti, kad visa kita bus visiška magija, mano meilės gyvenimas buvo ties žlugimo riba, kol įsakiau meilės kerams, kol buvo tinkamai laikomasi visų numatytų procedūrų, kad būtų užtikrinta, jog tai puikiai veikia. Šiandien esu gyvas liudininkas, kad daktaro Egwali burtų magija veikia be jokių pagrįstų abejonių, todėl aš naudoju visas terpes, norėdamas pranešti pasauliui apie šį puikų burtų daktarą, kuris sugrąžino ramybę ir vienybę mano namuose. Kalbėkis su juo šiandien ir jūsų emocinės nesėkmės bus visiškai išnaikintos.
    Pasiekite jį šiais kontaktais!

    „WhatsApp“: +2348122948392
    Kurjeris: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti