2015 m. birželio 9 d., antradienis

Rašančiujų "Renesansas"!

He - Heeey!


Penketuko komanda džiaugiasi pagaliau sugrįžusi!

Tikimės, kad ir Jūs, mielos skaitytojos, dar mūsų nepamiršot per šį laiką ir kantriai mūsų laukėte! ^^

Taigi, ir pranešimo pavadinimą sugalvojau parinkti skambų, didingą ir daug žadantį!
Mat pagaliau visi pirmosios pareigos darbai (mokslai ir t.t., ir pan...  =D) jau baigti, mums oficialiai vasara ir tikrosios atostogos JAU prasidėjo, todėl mes, nuo šiol turime jūras laisvo laiko (na, gal pasakiau kiek hiperbolizuotai [perdėtai], per skambiai (ir vasariškai xD), be to, kaip jau ir minėjau, Rašančiojo 5-uko vieną ištuštėjusią vietą užpildė nauja entuziastinga mergina, nauja Rašytoja, ir ji yra ...Lilianna.! Todėl šį mūsų grįžimą prie mūsų mielojo darbo su naujomis jėgomis, idėjomis, be laiko spaudimo ir įtampos, su kūrybišku ir žvaliu nusitekimu galima tikrai pavadinti Renesansu [iš pranc.
'Renaissance', it. 'Rinascimento' – atgimimas]! Šiandien naujokei adaptacinis laikotarpis ir susipažindimas su darbu ir jos naujom (jai) pareigom, todėl manome, kad kuri nors ką nors naujo įkels JAU RYTOJ!
(Labai tikiuosi, kad šitoj vietoj jūsų veido išraiškos maždaug atspindi vidinį tramdomą naujų straipsniukų godulį! :D )
- va taip xD ->

Asmeniškai aš jau turiu didelį planą su savo vyrukų būriu - iškart žadu vieną naujieną, kuria dalinsiuosi ir aprašinėsiu iš savęs palaipsniui, nes taip teleidžia esamos niekaip nepakeičiamos galymybės (viskas ateina su laiku!)... (Okey, jau ir taip gana daug pasakiau, manau, užtektinai suintrigavau! Enough for now! ;D xD ) Gerai, manau, jau matote, kaip, atrodo, paprastame (bet Nepapastame!) pranešime sugebėjau išsiplėsti! - reikia pataupyti 'gazo' būsiems rašymams! xD

Tad linkiu labučio (arba ne, toms, kurios šį pranešimą neskaito 06.09 23:48h xD) ir tariu "Iki pasimatymo netrukus!" visoms mūsų mieloms skaitytojoms!

P.S. [Kaip jau turbūt  žinote, dabar mes skelbsime anonsus, tokus pranešimus šiame Pradiniame puslapyje, tad bus patogu ir greita susekti, kada naujos rašliavos jau atkeliaus į 'Writer Quintet' puslapius!
]



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą