2015 m. gegužės 10 d., sekmadienis

Pertrauka...

Sveikos, mūsų mielosios skaitytojos!
   Rašytojoms vieningai nutarus visgi noriu pranešti Jums nelabai malonią ir džiugią žinią -  tačiau iš anksto nenuliūskite - ji tik laikina! =)
   Prieš tai mes paskelbėme apie Pertrauką - dabar tenorim informuoti apie jos prailginimą - tiksliau gal nenustatysime datos, tačiau maždaug iki birželio 9 (imtinai), sakykime.
   Pranešam tik dabar, tačiau čia besilankančios jau pastebėjot, kad ir tai Pertraukos savaitei praėjus mes nebegrįžome su žadėta veikla - pasiteisinimas tikrai nenustebins jūsų - mokslaai... :) Tiek man, tiek kitoms Rašytojoms yra svarbūs baigiamieji darbai, kuriems, žinoma, ir turime atiduoti pirmenybę. Aišku, vienoms iš mūsų jie baigiasi anksčiau, kitoms vėliau, tačiau preliminariai grįšime po visų egzaminų, kurių vienas - vėliausias ir paskutinis,bendrai mus paėmus, - ir bus tą birželio 9-ąją. Todėl jau tos pačios dienos popietę sukrusime ir pradėsime vasarą, atostogas smagiai ir nuotaikingai, žvaliai, su naujų straipsnių lavina bei viena šviežia nauja Rašytoja, kuri pakeis vieną atsistatydinusią senąją.
Svarstau.. Ne. Visgi dabar neskelbsiu, kokios tos permainos - viskas Jūsų laukia ateity jau visai ir netrukus - vasarėlę!





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą